Ghid Parinti fericiti

bebelus

numarul de sfaturi: 17

copilas

numarul de sfaturi: 12

junior

numarul de sfaturi: 12

Saptamana 22

sfaturi in categorie: sarcina

Ai observat ca pantofii sunt tot mai stramti pe picior? De acum te vei confrunta frecvent cu aceasta problema de picioare umflate. Alege incaltaminte cat mai comoda sau cu un numar mai mare si incearca sa-ti odihnesti picioarele cat de des. Revigorarea cu apa calduta si apa rece alternativ ajuta de asemenea la ameliorarea acestui simptom.

Daca te confrunti cu leucoree si dureri constante de spate si de abdomen trebuie sa consulti un doctor, deoarece intensificarea acestor simptome poate fi un semn de nastere prematura. Cel mai bine este sa iti informeziĀ medicul de orice problema sau schimbare in sarcina.

Vederea bebelusului se imbunatateste, sunt formate deja genele si sprancenele si se dezvolta de asemenea simtul tactil. Acum poate prinde bine cordonul ombilical.

Citeste si alte sfaturi

Saptamana 23

Ai observat o dunga mai inchisa la culoare de-a lungul burticii pornind de la ombilic in jos? Este un lucru normal cauzat de hormonii produsi in timpul sarcinii.

> citeste mai mult

Saptamana 24

Tebuie sa ai grija la valoarea nutritionala a meselor deoarece bebelusul se face tot mai mare, iar necesitatile sale nutritive sunt de asemenea in crestere.

> citeste mai mult

Saptamana 25

Deoarece in aceasta perioada este posibil sa iei mai mult in greutate, incearca sa eviti dulciurile si carbohidratii.

> citeste mai mult