istoria brandului

1993 - Bella Baby

Pe masura ce piata produselor pentru copii se dezvolta, TZMO lanseaza primele scutece de unica folosinta Bella Baby. In 1995, acestea erau disponibile in doua variante, pentru fetite si pentru baieti.

2000 - Trei marimi de scuteceLansarea brandului de scutece Happy, cu trei marimi: Midi, Maxi si Junior.

2001 - Anul inovatiei

In acest an filmul exterior al scutecelor a fost inlocuit cu un material ce permite pielii sa respire, o imbunatatire foarte importanta ce asigura confort in utilizare si protejeaza pielea bebelusilor impotriva iritatiilor.

2002 - Bella Newborn si Mini

Se lanseaza scutecele pentru nou-nascuti, Newborn si Mini. Varianta Newborn are un decupaj special in jurul ombilicului, ce faciliteaza vindecarea acestei zone.

 

 

2004 - Bella Before Newborn

Gama Happy se extinde cu scutecele Before Newborn, special create pentru copiii nascuti prematur sau cu greutatea mai mica de 2 kg. Si aceasta varianta are decupaj special in jurul ombilicului.

 

 

2004 - Servetele umede pentru copii

Se lanseaza primele servetele umede Happy pentru copii si de asemenea pachetele de scutece cu pungute din plastic pentru produsele folosite.

2005 - Aleze igienice


Gama de produse Happy se extinde cu alezele igienice pentru copii, foarte practice in timpul schimbarii scutecului. Scutecele Happy sunt de asemenea imbunatatite cu sistemul de prindere elastic si cu extractul de ceai verde in miezul absorbant, ce reduce mirosurile neplacute si protejeaza pielea impotriva iritatiilor.

 

2007 - Servetele umede noi

Se lanseaza 3 variante noi de servetele umede: Silk&Cotton, Milk&Honey si Sensitive Aloe.

2008 - Marimi noi de scutece

Noile variante de scutece Happy Maxi Plus si Junior Extra ofera posibilitatea parintilor de a alege varianta cea mai potrivita pentru copilasul lor.

2010 - 3D Flexi System

Scutecele Happy Maxi, Maxi Plus, Junior si Junior Extra sunt imbunatatite cu sistemul 3D Flexi System, care asigura confort sporit in utilizare, o ajustare perfecta pe corp si absorbtie excelenta.