brand care ofera siguranta

Produse cosmetice cu formula fara lacrimi

Combinatia speciala de ingrediente foarte delicate ale Samponului Happy  nu provoaca lacrimi, astfel baita va deveni un motiv de distractie pentru cei mici. Ingredientele, dar si samponul ca produs final au fost testat si pentru iritarea ochilor. In plus, samponul ingrijeste delicat parul bebelusilor si copiilor, lasandu-l moale, usor de pieptanat si cu aspect sanatos.

Utilizarea cremelor pentru copii in timpul iernii

Utilizarea cremelor foarte hidratante pentru copii poate duce la uscarea pielii pe timpul iernii. Crema Bella Baby Happy Natural Care asigura protectia necesara si cand sunt temperaturi scazute. Este ideala pentru plimbari indiferent de vreme, deoarece uleiul de masline protejeaza pielea impotriva actiunii negative a conditiilor meteorologice nefavorabile.

Untul de Shea din cremele pentru copii poate avea si alta actiune decat cea de hidratare si de ingrijire?

Untul de Shea este extras din nucile copacului Vitellaria paradoxa, situat in Africa centrala, care a fost utilizat de catre localnici  pentru ingrijirea pielii si parului timp de secole. Contine intre 40 si 60% grasimi vegetale, care protejeaza stratul lipidic al pielii si catifeleaza epiderma. In plus crema Happy cu unt de shea asigura si protectie solara naturala.

Fara SLES

Gelul de dus si Samponul Happy nu contin SLES (sodium laureth sulfate), respectiv un agent de suprafata activ, care se utilizeaza de obicei la fabricarea produselor cosmetice de ingrijire si poate duce la uscarea si iritarea pielii sensibile a bebelusilor.

Fara PEG

Produsele cosmetice Happy Natural Care Sampon si Crema nu contin emulgatori PEG ( ingrediente prelucrate chimic), care uneori pot avea efecte chiar placute asupra pielii. In schimb sunt imbogatite cu ingrediente naturale care au proprietati similare, fara a fi prelucrate chimic.

Scutece cu superabsorbant

Scutecele Happy contin o pudra speciala – numita superabsorbant – care are rolul de a transforma lichidul in gel. Aceasta substanta este cunoscuta si utilizata la fabricarea produselor igienice, precum si in industria medicala de cateva decenii. Superabsorbantul asigura o absorbtie excelenta, astfel pielea bebelusilor nu intra in contact cu umezeala si ramane mereu uscata.