avantaje

Trei motive pentru care sa alegeti produsele Happy:

CONFORT

Designul 3D Flexi System: sistem de prindere lat si elastic, banda elastica in talie, volanase elastice care asigura protectie suplimentara impotriva scurgerilor. Datorita acestor elemente, scutecul se ajusteaza perfect pe corpul bebelusului, confera libertate de miscare in timpul zilei pentru partidele de joaca si un somn linistit noaptea. Sistemul de prindere permite o utilizare multipla si o fixare corecta a scutecului.

CAPACITATE DE ABSORBTIE

Stratul absorbant al scutecelor Bella Baby Happy are formă anatomică şi astfel se potriveşte bine între picioruşe, iar stratul special Magic Green accelerează distribuţia umezelii în interiorul miezului absorbant, lăsând pielea bebeluşilor mereu uscată.

SIGURANTA

Utilizarea materialelor ce permit pielii să respire protejează pielea sensibilă a bebeluşilor impotriva iritatiilor, iar superabsorbantul ce transformă lichidul în gel nu permite ca umezeala să intre în contact cu pielea. La fabricarea scutecelor Happy nu au fost utilizate elemente din latex, care pot cauza reacţii alergice şi nici clor pentru procesul de înalbire.